Styrkekram

Styrkekram

onsdag 23 november 2016

Full fart framåt!

Dantes bästa vän just nu är gåstolen och i den tar han många glada svängoms!
Man sätter en förväntansfull Dante i den, man ser riktigt hur ögonen glöder och så fort man släpper sätter han iväg med en faslig fart! Rakt fram pang bom! Rakt in i en möbel. Det kan vara TV-bänken, eller soffbordet, eller hallbyrån, eller bokhyllan. Fort ska det gå och sen bara tjong!
Stopp.
Hade han all världens yta skulle han kunna dra iväg på ett maratonlopp, så mycket spring är det i de där små benen! Tyvärr tycker han inte det är lika roligt att ligga på mage, vi försöker ibland, då går det bra en minut, sen blir det skrik och tandagnisslan. Men just gåstolen är hur rolig som helst och där kan han tillbringa eoner av tid. Synd bara att det blir stopp efter tre sekunder ungefär. Så då får man gå dit och vända på honom och så är det full fart i tre sekunder och så stopp igen. Så vill inte mamman upp och gå var tredje sekund får Dante ibland stå och pilla på aktivitetsbordet istället, med pipgrej och rullgrej och snurrgrej som låter.
Spännande värre det med ju!

Annars har både jag och Dante dragit på oss förkylningar. Det är ju såna tider just nu men det var synd att det kom just när vi skulle träffa farmor på stan. Ja ja, det kommer fler chanser! Så länge trycker vi i oss (jag) te med riven ingefära i och Dante får nån skvätt Alvedon om han får feber. Annars tar vi det mest lugnt, hänger framför TV:n och kollar på "Real Housewives of Cheshire".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar