Styrkekram

Styrkekram

lördag 31 mars 2012

Godisvecka


Har ätit kilovis med godis på den senaste tiden så det är inte konstigt om byxorna i garderoben "krymper" så man är tvungen att springa i butikerna och köpa nya hela tiden...
Det här lilla rara Kinderägget fick jag av en kollega som hade en vision om att vi var som en Barbafamilj hela gänget, samarbetade med olika processer och förvandlade oss som Barbafamiljen beroende på vilken process vi arbetade med.
Inuti ägget väntade den här lila Barbaflickan på mig (är det Barbaskön hon kallas?) och den var ju rätt passande på sätt och vis eftersom jag gillar smycken, bling-bling (fejkade) märkesväskor och sån't.

Resten av veckan rullade på med hyfsat högt sockerintag och idag har vi svullat lördagsgodis utan dess like också. Snart dags för en joggingrunda för att råda bot tror jag...

måndag 26 mars 2012

Mör

Lite småmör efter zumban.

söndag 25 mars 2012

Älskar

Är så himla bortskämd med pussar och kramar och kärlek från mina barn. Ibland får jag höra "Jag älskar dig mamma, du är så underbar" flera hundra gånger varje dag så det nästan sprutar ur öronen. Jag passar på att njuta nu för om en sisådär tio år kommer det säkert vara annat ljud i skällan "Öh, morsan. Vad pinsam du är, stick!".
Så jag samlar alla kärleksbetygelser i ett varmt hörn i hjärtat och ska ta fram dem längre fram i livet när saker och ting är annorlunda.
Puss på dig med älskade Gabriel! <3

Solig söndag

Sitter och softar i solen på balkongen i söderläge och njuter av att göra just ingenting. Har varit så många aktiviteter på agendan så att man blir alldeles snurrig, just därför är det så skönt att göra ingenting alls idag.

Igår hade vi finbesök här hemma i form av Tommys och mina päron. Vi åt en supergod fläskfilegryta, drack rödtjut och mumsade efterrätt i form av glass med skivade jordgubbar och kaffe med mjölkskum. Jag fick ett superfint syskrin i present av mina föräldrar och av Tommys föräldrar fick jag body butter och skraplotter. Tommy fick lite smått och gott han också, bl.a. böcker och lite matlagningsattribut.

Sen föråt vi oss på godis (som vanligt) och sen blev det tjusig fiolkonsert av Gabriel och mycket skratt när han också försökte lära farmor att spela. Kul och mysigt var det!

torsdag 22 mars 2012

Mer färgglada jeans

Har ju köpt ett par ceriserosa stretchjeans som jag praktiskt taget bor i och som är hur sköna som helst.
Nu tänkte jag komplettera vårgarderoben med lite nya färger.
Var inne på Lindex idag och prövade ett par gröna och ett par orangea. Blev förälskad i båda, men bestämde mig till slut för det gröna paret. Det orangea får det bli efter skatteåterbäringen.
;-)

söndag 18 mars 2012

Kalas upphöjt till hundra

Denna helgen har det verkligen varit galet mycket kalas, det är nästan så att man blir andfådd bara man pratar om det.

Först var Ebba på barnkalas hos vännen E på barnkulan. Jag och Gabbe satt där och hängde under tiden och svullade pannkakor, glass och latte vi också. Sen bar det vidare till vernissage och auktion på Estniska huset på Wallingatan. Vi åkte dit hela familjen och tog del av vacker konst och åt av ett helt gudomligt buffébord.
Värdinnorna som båda var födelsedagsbarn hade ordnat superfint med en slideshow som var som en slags stumfilm och bilder från den auktionerades också ut under kvällen, tillsammans med konst som vi alla gäster hade samlat in. Jag hade ramat in fem av mina dikter och till min stora chock och glädje var det flera av dem som budades in för över 300 SEK vardera. Jag kanske har en framtid som poet trots allt ;-)!
Intäkterna gick till ett barnhem i Estland, så folk hade väl tagit på sig spenderbyxorna, alltid kul att kunna vara till nytta!

Idag var det först ett till barnkalas som Ebba var bjuden på och sedan var det födelsedagsfika hemma hos Tommys päron eftersom Tommys syrra har fyllt år. Imorrn fyller jag år, men det har jag totalt förträngt och tänkte istället ta på mig zumbautstyrseln och dansa mig svettig och sen smiter Tommy iväg på innebandy när jag kommer hem igen.

I övermorgon ska jag ta med mig Ene på lite mingel på en advokatfirma och vi ska äta lite mer snittar och dricka lite mer bubbel...

Tryck i nöjeslivet som sagt!
;-)

tisdag 13 mars 2012

Veckan i bilder


Frisk promenad längs Gustavsbergs hamn

Glad kalaskille äter glass i vårsolen utanför simhallen

Fick världens sötaste lapp av sonen *Särlek* <3

Söt liten gul blomma som visst heter Vintergäck

Provsjungning på Capella Katarina

söndag 11 mars 2012

Necessär

Jag fick världens sötaste necessär i rosa tyll av vännen Julia när hon var i stan. Födelsedagspresent lite i förskott.
Supersöt! <3
Tack så mycket! Den kan jag ha små pryttlar i i handväskan.

lördag 10 mars 2012

Jaaaaaaa

Loreen vann!!!! Jag satt och pepprade in hennes nummer på telefonen som en liten Duracell-kanin!
B-)
Fett nöjd!!

Gudmorsan


Ebbas Gudmor Julia, som också är en av mina bästa kompisar, kom på celebert besök till huvudstaden den här helgen. Idag tog vi en liten tur till Nacka Forum med henne och shoppade och åt italiensk lunch tillsammans. Hon och hennes brorsa ska gå och se Melodifestivalen live på Globen ikväll, glassigt värre! B-)
Själv fick jag äntligen ändan ur och shoppade ett par knallrosa jeans i stretch också, ett sådant par har jag gått och suktat efter länge...

lördag 3 mars 2012

Andra chansen


Ikväll är det Melodifestivalen och Andra chansen också. Vi ska sitta och heja fram Sean Banan till finalplats i Globen, ätandes popcorn, hemmabakta chokladmuffins och så skölja ner det med saft.
Fast först ska jag hjälpa Gabbe klart med läxan och så ska vi äta lite nyttigheter för att grunda också...
Imorrn blir det 73-årspartaj hemma hos låtsasmorfar!
Andra partajet denna veckan, i torsdags var det 7-årskalas hemma hos Gabbes bästa kompis E.
:-)

Joggingrunda och lördagsgodis



Idag var det en riktigt solig vårdag. Efter att ha klämt i mig X gram choklad som lördagsgodis begav jag mig iväg på den sedvanliga joggingrundan här i området. Dock utan broddar den här gången eftersom snön och det mesta av isen har smält på vägarna.
Skönt att komma ut och röra på sig lite igen efter allt stillasittande under sjukdomsperioden. En liten tur på cyklarna hann kidsen med också, premiär för i år! B-)

fredag 2 mars 2012

Unser in der Luft



Und Löwen und Bären fliegen herum.
Vår i luften.
Snart dax att sluta med overallerna... Men tänker på det gamla talesättet att man ska frysa in hösten och svettas in våren, så korvarna får svettas lite till.
<3