Styrkekram

Styrkekram

onsdag 3 november 2010

Halloweenpub

Nyss hemkommen, fnissig och lite salongsberusad, efter lätt urspårad Halloweenpub på jobbet.
Alltså, missförstå mig rätt, det var superbra allting! Kul stämning, läskiga spindlar som vi hade hängt upp i nät lite varstans och orangea papper som spred Halloweenmysigt ljus i lokalen, god korv (fast den ömsade skinn), dricka till rabatterad peng, glada och uppsluppna gäster, lyckad frågesport, finfina priser! :-)
Bäst var nästan plyschkatten med hatt från Lagerhaus (eller var det Stockhome, blandar alltid ihop de där två) med hatt och fluga som kollegan, alias partypinglan, S rodde hem efter högsta poängen i Halloweenfrågesporten om fladdermöss, giftspindlar och sånt där, stort grattis!!
Hon blev mäkta glad och satt och gosade med den under en bra stund.
Sen blev det hänga gubbe!! Naturligtvis! När S och jag är i farten blir det alltid hänga gubbe! Så vi spruttade ut ord så filtpennorna ven över whiteboarden. Och de riktiga "gubbarna" och gummorna satt och gissade ikapp.
Naturligtvis var vi tvungna att spåra ur där på slutet och komma in på en massa olämliga ord och fraser. Och sen var gapskrattet ett faktum. S låg och vred sig på golvet och K stod och ritade en jätte"raket" med fyrverkerier ifrån och ja... ni kan ju gissa :-D!

Ha ha ha!
Ja ja.
Dags att nyktra till sig nu, sova ikapp några gram och rycka upp sig så man sitter där seriös och tipptopp på jobbet imorrn igen!

Buuuuuuuu i dimman så länge!

1 kommentar: