Styrkekram

Styrkekram

tisdag 1 januari 2013

Nyårsafton

Nyår firades hemma hos syrran A och hennes man M ute i Sigtuna i många och goda vänners lag. Eller det var mest deras vänner och familj då, på en kombinerad nyårs/50-års-fest, men vi hängde på! :-)

Mycket gott att äta och dricka blev det och ungarna röjde på precis som vanligt med en massa kompisar som de hittade där. Vi hängde lite, både i fåtöljer och runt buffébordet, drack öl, vin, koohii och åt mat och tårta, ibland röjde vi loss på dansgolvet och ibland satt vi bara och hämtade kraft.

Några timmar in på festen blev det "Singstar" och jag och A stämde upp i en kråksång utan dess like, då någon satte på en låt vi varken kunde text eller melodi till. Men till slut lossnade det och det blev värsta Singstar-battle där många ville vara med och kämpa om de ärofyllda troféerna som serverades på tv-skärmen när man hade hållit tonerna någotsånär rätt.

Vid tolvslaget raddades fyrverkeripjäserna upp på rad ute på tomten och vi stod ute och beundrade och skålade när de for upp och fjuttades av. Ett lätt duggregn hängde i luften, så de kinesiska lyktorna vi försökte skicka upp landade i ett träd och bombarderades med snöbollar istället likt stackars godislösa och söndertrasade piñator.
Sen bidde det mer discodans och fyllekäk och sen satt vi uppe och lullade till över fyrastrecket på morgonen, innan vi hoppade in i våra övernattningsbäddar och slocknade så sött.

Idag har vi förutom att dega och åkt hem också gjort en liten avstickare in på Doncen för att fylla på näringsdepåerna.
Imorrn blir det zumba för att kompensera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar