Styrkekram

Styrkekram

onsdag 11 maj 2011

Rhodos

Tredje dagen pa hotellet och det ar ganska mycket guld och grona skogar this far... :-)
All inclusive is "tha shit" kan vi ju lugnt konstatera med tva sma korvar som alskar glass (bara att ga och hamta sa manga man vill), ljuvligt god cappucino cream och svalkande pooler nar Greklandssolen varmer lite for mycket.
Dessutom ar det barnaktiviteter varje eftermiddag och igar kom Nemo och halsade pa sa barnen fick krama honom. Sen var det filmvisning av filmen "Rio" och sen sussade alla sa sott pa hotellrummet.

God morgon heter "Kalimera", det sager staderskan varje morgon nar hon kommer forbi vart rum och rufsar Ebba karleksfullt i haret.

Sen ar det frukostbuffe med mat fran hela varlden och for varje tycke och smak. Lunch och middag ingar naturligtvis ocksa och man blir visad till sitt bord av artiga vardar och vardinnor.

Hittills var det varit sol varje dag och vi har legat langa stunder och lapat sol vid poolerna mellan svalkande dopp (poolerna ar lite kalla i borjan dock).

Idag onsdag ar det forsta regndagen och vi har passat pa att ga en liten tur till stranden och kastat stenar i vattnet och kidsen har hittat ett favorithak som har kattungar som springer losa som de klappar sa mycket de kan. Vi ar lite oroliga for att de ska bli rivna eller bitna dock (alla katter ar ju inte som gosiga Oggy och Haggan dar hemma) men det har gatt bra hittills *peppar peppar*.

Nu ska jag strax ga tillbaks till hotellrummet dar Tommy softar och kidsen tar ett mysigt bad i karet.

Forhoppningsvis kommer solen tillbaks nu pa eftermiddagen sa det blir mer pool-hang da...

Just ja, har glomt att uppdatera hur det gar med stegen. Jag pinnar pa: Promenader, gym, vattengympa och simning. Jag kan nog halla uppe stegen hoppas jag!

Tommy laste nagonstans att det var rekordvarme hemma i Sverige just nu ocksa. Ungefar som under var Cypern-semester da, men vi far bjussa pa det ;-)!

Kram!

1 kommentar:

  1. Härligt! Ja, ska vi iväg någonstans framöver blir det nog all inclusive för vår del också. :) Njut av resten av tiden nu. Själva smälter vi bort i värmen här, men som sagt, det bjuder vi på. ;)

    SvaraRadera