Styrkekram

Styrkekram

söndag 1 januari 2012

Årskrönika 2011

Vad som hände ute i stora vida världen får TV och tidningar rapportera om, jag tänkte begränsa mig till min lilla värld och fokusera på positiva händelser under det gångna året :-)!
Här kommer en lista på mina favorithändelser:

- Jag kom igång att träna regelbundet, i snitt varannan dag, hela tiden utom vid sjukdomsperioder. Bonus blev att jag började må bättre och känna mig starkare.
- Jag åkte på mitt livs första affärsresa, till Lodz i Polen för att lära ut några av företagets processer till våra polska kollegor. Spännande!
- Min stora grabb började skolan. På riktigt!
- På skolan började han spela fiol, något som han verkligen brinner för och älskar. Stolt mamma tittade tårögd på vid hans första fiolkonsert härom månaden.
- Gabbe tappade sin första tand. I juni.
- Ebba tappade sin första tand. I december. Tandfen kom till båda :-).
- Gabbe och Ebba slutade tro på tomten. Vi får göra kraftansträngningar för att återerövra barnatron efter Kalle Anka nästa år. Kanske dags att uppdatera tomten?
- Hela familjen åkte på en supermysig "All inclusive"-resa till Rhodos i maj. Me like!
- Jag gick en kurs "Att skriva för webben" och förbättrade mina journalistkunskaper. Mer sån't nästa år!
- Jag har hängt en massa med nära och kära!
- Jag har talat om för min familj och särskilt mina barn varje dag att jag älskar dem! Och de har gett kärlek tillbaka. Hjärtat spricker nästan av ömhet!
- Jag har gosat en massa med Oggy och Häggan.
- Vi har haft supermysiga traditioner hela året igenom: Födelsedagar, påsk, midsommar, halloween, jul och nyår! Jag älskar traditioner och vill ha dem rätt ända ut i fingerspetsarna. *Starkt traditionsbunden*

Well, that's about it. Vad jag kommer på just nu.
Nyss har jag lagt årets första joggingrunda bakom mig och har därefter tagit ett bad och nu ätit lite mer julrester, skinka, sill och ägg med avslagen julmust.
Kanske ta ett parti Wordfeud snart och slappa framför Ivanhoe?

Kramar!

1 kommentar:

  1. Låter som ett riktigt bra år! Hoppas att 2012 blir minst lika bra! Puss o kram, Syrran.

    SvaraRadera