Styrkekram

Styrkekram

torsdag 22 september 2016

Hipp hurra idag

Idag fyller min store lille son 12 år, vilket har firats på allehanda vis!
På morgonen uppvaktades han hemma hos ex-maken eftersom det är pappavecka, sen gick han hem och åt spenat hemma hos farmor och farfar som han alltid gör på torsdagar efter skolan och avslutningsvis kom han hem till mig för presentöppning och så fikade vi i kärleksmums med 12 ljus i!
På lördag blir det dessutom kompiskalas på bowlinghallen O'Learys Gustavsberg och på söndag kommer mamma och Bruno hit och grattar ännu mer. Så trevligt så!

Apropå trevliga besök så var äntligen V hemma hos mamma och Bruno och presenterade sig och fikade lite (kanske på tiden efter 1,5 års dejting och en bebis ihop ;-)) och sen gick vi hem till honom och sov över.
Innan kvällningen var också mamma, jag och Dante en sväng till Sundbybergs kyrka för allmän dopinformation. Vi trodde att Dante skulle uppföra sig exemplariskt och vara den enda lugna tysta bebben i sällskapet, men det visade sig vara tvärtom, att han var en enda som höll låda. Tji fick vi!

Nu ligger han i alla fall snällt och sover *peppar peppar* och imorrn kommer en ny bekantskap hit. En tjej jag träffade på bussen faktiskt igår för första gången. Hon har en bebis lite äldre än Dante och är också ensamstående och idag var på på bebiscafé tillsammans i Orminges bibliotek. Ska bli jätteskoj!
Det verkar som om det börjar rulla på med barnvagnskompisar. Olika grupper börjar ta form, antingen i kyrkans regi eller via BVC eller bara spontant sådär som på bussen igår! ;-)

Nu ska jag röja lite här hemma så det går att visa upp lägenheten imorrn...

Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar