Styrkekram

Styrkekram

söndag 20 februari 2011

Danspremiär

Idag är det söndag och nu på eftermiddagen var det danspremiär för Gabbe på nya dansskolan. Nu lät det som om han hade uppvisning och det var "premiär", men så var alltså inte fallet, utan det var Gabbes första danslektion där.

Vi körde en gratis provomgång och har en vecka på oss att bestämma oss för om han ska fortsätta eller inte. I så fall får vi gräva fram lite kosing ur fickorna, men vill Gabbe fortsätta gå får det vara värt det. De flesta sporter kostar, bara att gilla läget.

Gabbe tyckte att det var riktigt kul och gav järnet hela lektionen, trots att de flesta deltagarna var flera år äldre än han.

Lite av hans freestylekonster på golvet förevigades av stolt mamma på länken nedan :-).

http://www.youtube.com/watch?v=VNcdvE_0eD0

Ha en supermysig fortsatt söndag alla!

Kramar!

3 kommentarer:

  1. Haha, sötaste Gabbe! Vad är det för sorts dansskola? Funderade på FunkyKidz till Vendel men kom på att det inte riktigt är hans kopp te. Ska börja på barngympa på F&S istället, 100:- i medl.avg. och 250:-/termin. :D

    SvaraRadera
  2. Shit asså...en ny Travolta har fötts. Han kommer ju äga dansgolvet på klassdiscona framöver, det ser jag det. =)

    SvaraRadera
  3. Det här är Flex Sportsclub. Ebba kom hem med ett reklamblad från dem och var så glad att hon ville prova på att dansa. Sen visade det sig att inte tillräckligt många i hennes åldersgrupp hade anmält sig, så det bidde bara Gabbe som fick testa :-S. Ja ja, ska kika vad en annan Dansskola i centrum har att erbjuda för dottern vår...

    Yoyye, ja eller hur. He's got the mooooves 8-)!

    SvaraRadera