Styrkekram

Styrkekram

lördag 2 april 2011

Lite GI samt LCHF-mått

Min syrra verkar sitta på en kunskapsbank utan dess like vad gäller GI samt LCHF, så jag har precis utnämnt henne till min nya guru i ämnet :-)!
I dagsläget har jag lite svårt att hålla isär de två begreppen och kör mest på en hemmagjord variant av dem båda, lite gott och blandat!

Dock tänkte jag lägga upp några högst mätbara mått här som jag tänkte förminska.

Dels ligger min vikt idag på 65 kg, denna ska om allt går vägen reduceras till någonstans under 60-strecket, kanske min gamla matchvikt 58 kg (som jag hade innan jag började frossa fikabröd och choklad i tid och otid) så blir det superduper!

Gluteus Maximus ligger idag på osmickrande 105 cm och denna ska om alla kraftansträngingar går väl reduceras till någonstans under metern.

Slutligen vill jag kunna springa min dagliga runda (eller det är varannan dag, men vad konstigt det låter när jag skriver varannan dagliga 8-)) på cirka 20 minuter. En normal dag springer jag den på 30 minuter, en halvtaskig dag på 35 och en dag när det bara flyter på 25. Målet är alltså 20 minuter utan alltför stor ansträngning. Har inte mätt sträckan någon gång, men gissar att det ligger runt halvmilen.

Håll alla tummar för mig att jag klarar det här nu då!
Heja heja!
:-)

1 kommentar: