Styrkekram

Styrkekram

lördag 2 april 2011

Hänger lite

Hängde med på Gabbes avslutning på fotbollen idag och passade på att kolla om gymnastikgenerna från skolidrotten fanns kvar i kroppen och det gjorde de väl lite sådär.
Fuskade med GI/LCHF-dieten också eftersom det serverades en massa mumsig avslutningsfika till alla fotbollskillarna och Tommy sa att han får avvika lite från sin diet på helgerna (han proppade i sig fyra bullar!) så då får minsann jag det också bestämde jag.
Ska bli spännande att se om jag klarar resten av månaden hyfsat...

2 kommentarer:

  1. Kolla in hos Helene: http://helenesbaksida.blogspot.com/ Hon har massor av bra länkar och boktips till kanonbra LCHF-böcker. Läs gärna Kostrevolutionen av Andreas Eenfeldt och kolla in hans hemsida www.kostdoktorn.se Han är läkare och rekommenderar sina patienter LCHF. Flera av dem som haft diabetes har kunnat sluta helt med insulin efter att ha gått över till LCHF. Det är mer naturlig kost och vår kropp fungerar utmärkt på den! Inga sockertoppar och -dalar, ingen akuthunger och inget supersötsug på em. :) Var heller inte rädd för fett!! Det är det som mättar. Läs på! Läs på! Läs på! :D Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tack syrran, ska kika in där. Just att bli mätt på maten är mitt största problem just nu. Är också lite rädd att jag ska klogga igen artärerna om jag mumsar för mycket fett... Kram!

    SvaraRadera