Styrkekram

Styrkekram

söndag 5 februari 2012

Euphoriskt mycket musik

Dirty Dancing i torsdags, Hairspray med min duktiga kusse igår dag och så toppat med Euphoria som fick vartenda hårstrå på hela kroppen att stå i givakt när Loreen framförde den i melodifestivalen igår kväll.
Fredrik Virtanen tokdissade delfinalen igår och menade att den var tråkig och humorlös, men jag tycker att den var den bästa delfinalen ever!
Dels var Helena Bergström med som programledare och vår (ex-)namne briljerade med både roliga imitationer och med skämt som gick hem i alla fall vår stuga. Sean Banan fick hela familjen att vika sig dubbel (kan inte hjälpa det, vi är fjortis, jag vet!) och Euphoria var ju som sagt helt fantastisk!
Skickar vi den till Eurovision har vi säkrat ännu en förstaplats på Europahimlen, det är i alla fall min förhoppning! :-)

Nu sitter vi här hemma i efterruset av all fantastisk musikupplevelse, duttar på våra dumburkar och snart ska vi ut i den 20-gradiga kylan och sno runt lite med snowrejsrarna, innan Gabbes bästis E kommer hit och hänger med oss en stund.
Sköna söndag, here we come!
:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar