Styrkekram

Styrkekram

fredag 4 juni 2010

Karl Dyall och rabarberpaj

Gick till det lokala soppastället på lunchen idag med vännen L. Det är Karl Dyalls fru som driver det i väldigt trevlig och ekologisk anda. Det är en ny soppa varje dag och varenda en brukar vara en smaksensation. Alltså bestämde vi oss för att gå dit för att överraska smaklökarna ännu en gång.
När det är vår tur att betjänas kliver the man himself in genom dörren, ger sin fru en kindpuss och hoppar in och hjälper till att ta upp våra beställningar. Nu är ju inte jag en sucker för kändisar så, visst beundrar jag vissa framgångsrika människor som lever sina drömmar och då ofta blir berömda på kuppen, t.ex. som jag har nämnt tidigare Lasse Åberg. Karl Dyall är också en extremt begåvad människa och jag har sett honom i flertalet musikaler; Fame, Cabaret och Singin' in the rain. Han verkar verkligen syssla med det han älskar och sådant beundrar jag. Han är dessutom en otroligt sympatisk människa och vi fick all tänkbar service som vi önskade. Han plockade t.o.m. fram servetter som han höll fram så fint till oss och bad oss ta så många som vi ville :-). Känns lite surrealistiskt att jag satt på mitt rum som 13-åring och skrev trånande kärleksbrev till snubben och nu står han här livs levande för våra ögon och kråmar sig och ser till att vi har det bra ;-)! L beställde också en rabarberpaj som serverades med finess (såklart) och glupskt åts upp av oss.
Ja ja.
Nu tillbaks till verkligheten. Imorrn ska det hållas kalas här hemma och vi har på en höft räknat ut att det kommer en sisådär 22 personer plus barn, så nu måste det städas, fejas och bakas så hårt tygen håller!

Välkomna imorrn alla bjudna (och objudna) gäster!

2 kommentarer:

  1. Hehe, vad kul att få se honom IRL och inte bara på scenen. Tack för ett väldigt trevligt kalas! PoK, Syrran.

    SvaraRadera
  2. Mmm, jag vet.
    Tack själva, kul att ni kom och förgyllde vår dag!
    <3

    SvaraRadera