Styrkekram

Styrkekram

torsdag 24 juni 2010

Millenniets sjukaste grej

Läste igår kväll något på Aftonbladet som fick mina ögon att bli stora som tefat och min hjärna att spinna på i högfart.
Det är att Michael Jacksom eventuellt skulle vara vid liv fortfarande. Han skulle ha fejkat sin egen död, gått på sin egen begravning (som kvinna), talat ut i flera shower maskerad som sin brännskadade vän "Dave Dave" om vilken fantastisk människa Michael var som har hjälpt honom under livet... Alltså, jag baxnar!
Inte för att Aftonbladet är kända för sin källgranskning, men jag googlade på fenomenet och såg en jättedebatt där ute på nätet. När jag klickade på en länk när "Dave Dave" ställde upp i Larry King fick jag en väldigt underlig magkänsla. Den brännskadade stackare som sitter där har MJ's kroppsspråk, MJ's bruna ögon (har annars blå), konstiga axelvaddar och ser allmännt ut att vara en väldigt utklädd och maskerad människa, man får aldrig se hans brännskadade händer eller armar... men mest spookey av allt - han har precis MJ's röst!! På pricken! Googlade vidare för att få se andra klipp av "Dave Dave" för att få se den riktiga människan. Hittade ett klipp. Ganska likt, men med en mycket mörkare röst.
Alltså... jag baxnar!! :-o Om detta är sant!
Hur mycket större än Gud tror man att man är om man fejkar sin egen död, låter hela världen sörja, går på sin egen BEGRAVNING och sen talar ut i tv som någon annan om hur fantastisk man själv är!! Alltså... min magkänsla säger att detta rykte stämmer. Men det kan ju lika gärna vara fejk detta. Men kolla gärna själva och avgör. Länken kommer här.

Om allt detta är ett illvilligt rykte, så vila i frid Michael! Är det inte det, ring dårhuset!

2 kommentarer: