Styrkekram

Styrkekram

onsdag 9 juni 2010

Tiden

Tiden ska vara samma för alla sägs det, det enda som delas ut i exakt lika stora mängder till alla, sen är det upp till var och en vad man gör med den.
Själv verkar jag ha slösat av min på något sätt, jag vet inte, men likt slantarna på lönekontot räcker den inte riktigt till just nu...
Kan bero på att våra barn kräver sin omsorg. Gabbe ska dessutom börja på simskola nästa vecka. Klockan 16.00 drar den igång varje dag, vilket kräver att Tommy hämtar honom minst en halvtimme före på dagis, för att hinna åka med honom till simhallen och byta om. Tommy kommer hamna på minusflex på sitt jobb. Samtidigt måste jag sticka en timme tidigare varje dag från mitt jobb för att hinna hämta Ebba senast 16.30 och hamnar således på en timmes minusflex per dag i en och en halv vecka. Usch, jag som är sånt kontrollfreak och vill ha plus på alla konton jämt får se mig slagen.
Samtidigt är det dags att ta en tur till BUP med Gabbe för att se om han mår bättre (vi har börjat ge honom kosttillskott i form av små färgglada björnar också mot hans ständiga trötthet) och där ryker ju en halv jobbdag också eftersom de bara hade tid på sen morgon vilket innebär att jag kommer till jobbet först till lunch.
Ja ja. Vet att man inte ska hänga upp sig på såna här små petitesser. Life is life. Bara att gilla läget. Men är man kontrollfreak så är man. Tydligen rimmar det inte helt med att ha familj där det finns fler individer än en att ta hänsyn till.

1 kommentar:

  1. Bra med BUP och vitamin-nallar! Vi ska ju också träffa psykolog (som olägligt nog blivit sjuuuuk) och så ger vi stor-V Omega-3 varje dag, men ska börja med någon sorts mulitvitaminer också, eftersom han är lite upp-o-ner med maten. :) Puss o kram o tack för bilderna förresten. /Syrran.

    SvaraRadera