Styrkekram

Styrkekram

söndag 19 september 2010

Fullt ös


Som jag har kommenterat i tidigare blogginlägg är hela september en enda lång radda av happenings.
Igår var vi ju som sagt på Signes dop ute i Vallentuna och idag är det Gabbes födelsedagskalas! <3

Hela kvällen igår (samt många kvällar tidigare den här veckan) stod jag och bakade och vispade smetar och knådade degar och roddade och gjorde i ordning, allt för att vi ska kunna ha ett riktigt gott och festligt kalas idag!
Sex sorters kakor kommer vi att bjuda på, inräknat tårtan (det är ju faktiskt sex år han fyller) och diverse maträtter på buffé framåt kvällningen när släkten kommer.
Vi har lagt upp det så att vi har barnkalaset/kompiskalaset på tidig eftermiddag, så får släkten släntra in framåt sen eftermiddag/kvällning.

Nyss satt jag och stoppade ner en massa lösgodis i påsar till fiskdammen, sen slog jag in en spiderman-dräkt till Gabbe i present, som han kan ha på ett maskeradkalas nästa helg, dagen efter att vi ska på bröllop.

Vad säger man, det är tryck i nöjeslivet. Om drygt tre timmar kommer den första omgången gäster, bäst att sätta lite rulle!

2 kommentarer:

  1. Hoppas kalaset blir lyckat! Så dumt att vi inte tänkte tidigare på att dagis är STÄNGT imorgon, då HADE vi ju kunnat komma. Nåja, vad är väl en bal på slottet..? Det kommer fler kalas får vi hoppas. Puss o kram, Syrran/moster/gudmor.

    SvaraRadera
  2. GRATTIS GABBE :) gud va roligt att ha massa saker att se fram emot. Det är så det ska vara. Kram erica

    SvaraRadera