Styrkekram

Styrkekram

söndag 26 september 2010

Underbart bröllop

Maken och jag var bjudna till hans gamla friidrottskompis bröllop igår.
Det var helt underbart rakt igenom, fint ordnat med vackra inbjudningskort, vigselprogram och festprogram med snirklig vacker grön stil och stilistisk design, fin kyrka centralt belägen i gamla stan, trevliga gäster, underbar brudklänning och håruppsättning. En soloartist sjöng "Utan dina andetag" till akustisk gitarr och många ögon tårades av andakt.

Efter vigseln hängde vi några timmar på Grand Hôtel i de guldkromade kristallkronornas sken och intog ett par drinkar tillsammans med ett gäng festdeltagare, innan det var dags att bege sig ut till Junibacken och fortsätta bröllopsfestligheterna där.

Cirka 75 gäster trängdes och minglade bland Villa Villerkulla och Lilla Gubben drickandes bubbel och ifyllandes Mingelbingo, vilket gick ut på att man skulle para ihop de andra gästerna med vissa egenskaper, t.ex. har varit med på tv, bott i exotiskt land, är tvilling etc.

Nere i restaurangdelen var det sedan bordsplacering och trerättersmiddag till bejublade tal och allmänt spex. Därefter bjöds det på bröllopstårta med avec och kaffe och innan vi släppte loss på dansgolvet till timmen blev sen.

Vid fyrasnåret stupade vi i säng här hemma. Kan lugnt säga att det var skönt att barnen var hemma hos farmor och farfar så vi fick lite sovmorgon :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar