Styrkekram

Styrkekram

tisdag 21 september 2010

Kalaset


Kalaset rullade på som det skulle, vi hann rodda fram kakor och bullar, tårta, saft, kaffe och mjölkskum, fixa och dona så det såg fräscht ut och hälsade gästerna välkomna. Något sånär representabla hann vi göra oss själva också.
Ett helt gäng ungar (11 som fick varsin godispåse plus några bebbar) gästade kalaset och så lite vuxna kompisar till oss också. Mycket lyckat på alla sätt.

På kvällen drällde släkten in och vi åt kallskuren kyckling i kaprismarinad, potatisgratäng, tonfiskpaj med gröna oliver och annat gott till förrätt och så avrundade vi med ost och kex. Mamma med sambo fick rödvin och de flesta andra gästerna drack bubbelvatten eller cola medan barnen sprang runt med sina Festis-tetra.
Många Bakugan fick Gabbe eftersom han mest önskade det, men även ritpapper, fiskespö, ett Nalle Puh-tärningsspel, legoastronauter och en massa annat mellan himmel och jord.
Puh... pustar ut ett ögonblick. Imorrn kommer granngänget hit och firar honom på födelsedagen också. Stuvar in en massa hot dogs och korvbröd i kylen och lägger saften och biran på kylning.

Ska bli supernajs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar