Styrkekram

Styrkekram

söndag 7 februari 2010

Gotlandsbesök

Då har lille Gudsonen Varg Sindre Vemund fått dopvatten skvätt på huvudet i den ståtliga Domkyrkan i Visby. Allt gick över förväntan, han var glad och go och till och med lite sömning (nymatad som han var) i kyrkan, vi lyckades hälla upp dopvatten och tända dopljus utan några incidenter och jag lyckades läsa den egenkomponerade dopdikten med hög och klar (hoppas jag) stämma!
Efter att vi hade fått våra fadderbevis och begett oss till en lokal i närheten av syrrans lägenhet serverades det smörgåstårta med räkor och skinka, kaffe och hemmagjorda cupcakes, kladdkaka och kärleksmums. Vi tjugo gäster som var samlade satt och småpratade och hade trevligt och tilltugget smakade mycket gott!
Kvällsvarden intogs på en restaurang ett stenkast bort från kyrkan. Det var jag och maken som bjöd mamma och hennes fästman på italiensk mat på Isola Bella. Barnen åt pizza och vi vuxna tog varsin förrätt och till huvudrätt valfri pizza eller pastarätt. De flesta av oss tog penne med oxfilésås, Tommy lekte turle med barnen och knaprade pizza. Nu om någon timme är det dags att bege sig ner till färjan igen för att styra kosan hemåt mot huvudstaden.

1 kommentar:

  1. Tack för vacker diktläsning och gudmorsskapet! Trevligt att träffa er även om det inte blev lång stund! Kramar från oss på ön.

    SvaraRadera