Styrkekram

Styrkekram

fredag 12 februari 2010

Übermüde

Oh Gosh vad man är trött vissa morgnar när klockan ringer 05.30 och man är mitt i en rosenkantad dröm och man måste sega sig upp. I och för sig har jag ändå rätt lugna morgnar (om än trötta) då jag gärna som nu sitter en lång stund framför datorn och avnjuter en frukost med gotländskt thé och ostfrallor. Kikar runt lite vad som har hänt på Fejjan och olika bloggar som jag följer och kanske uppdaterar min egen med några ord också.
Vet inte om det är ett ålderstecken, men vissa krämpor jag har vägrar ge med sig oavsett vad jag gör. En är min hals som, trots borttagande av mandlarna, har varit ständigt sjuk till och från under de senaste fyra åren. Att vakna till ännu en dag av halsont är bara vardag och något jag numera räknar som fullt normalt i min tillvaro. Ett annat, lite nyare, gissel är att jag börjar få ett så kallat musfinger. Mitt högra pekfinger har värkt ganska ordentligt i några månader, jag har varit till läkare och både knaprat Voltaren och smörjt in med salvan med samma namn, något som gett sådär resultat. Visst blev det bättre ett tag, men nu är värken tillbaka igen. Usch, känner mig som en gammal gnällig tant med sköra lårbenshalsar, men ungefär så känns det. Krämporna sitter i!
Ja ja, idag är det fredag i alla fall, vilket betyder att helgen står för dörren. Skönt. Grabbarna funderar på att ta en tur till Örebro tillsammans med Tommys föräldrar och se över sommarhuset. Vi tjejer kommer nog till stor del ta det lugnt, ett bebisbesök hade vi tänkt planera in (min gymnasiekompis som har fått en liten grabb) och Ebba försöker också tjata på att vi ska gå och se "Alvin och gänget 2" på bio. Har storebrollan vill hon med. Såklart!
Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Va? Är inte halsen bättre? :-( Jag var konstant sjuk i halsfluss för några år sedan, tog 8 penicillinkurer på raken, blev jätteallergisk mot penicillin och sedan dess har jag bara haft halsfluss typ 2 gånger, ingen gång alls sedan vi började med silver! ;-) Krya på dig.

    SvaraRadera