Styrkekram

Styrkekram

söndag 19 december 2010

Trevlig fest

Var superskoj på Erik och hans kompisars partaj ute i Huddinge igår. Fick med mig vännen Slobbo (bredvid mig på bilden) som är en van festprisse och han visade hur man partar hårt redan från start. Men är man en go gubbe från Götet-trakten så är man ;-).
Dock slutade kollektivtrafiken att gå när vi hade det som trevligast någonstans på småtimmarna, så det bidde att natta över. Vi var väl ett trettiotal gäster och åtta sov över i varsin säng i varsitt rum i den stora treplansvillan (de flesta i alla fall, några fick varsin säng i delat rum) och så var det jättetrevlig gemensam frukost nere i det ljusa fräscha köket imorse. Eller imorse och imorse. Eftersom de flesta knoppade in runt fyra på morgonen så var det närmare lunchtid, men men... :-)

Hela villan var förresten väldigt ljus och fräsch. Vitt vitt vitt. Som sig bör i det inredningstokiga Sverige. Jag kom osökt att tänka på föreställningen "Ljust och fräscht" av Schyffert och Lindström som vi planerar att boka biljetter till i mars. Så på kornet, verkligen!

Presenten till Erik, stjärtlappen, verkade bli uppskattad också! Skoj! :-) Sen så fick alla födelsedagsvärdarna drösvis med choklad som stod utställd lite överallt, som vi inte behövde trugas för att smaka av.

En mycket lyckad tillställning på alla sätt, tack Erik & Co!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar