Styrkekram

Styrkekram

fredag 24 december 2010

Julafton

Dagen inleddes, sedvanligt, med plingeling i bjällra, "Nu är det jul igen" på högsta volym (fast vi bytte ut Bosse Larsson mot Peter Harryson i år), julklappar på balkongen som tomten hade lämnat där (barnen gjorde stora ögon) och mysfrukost vid matsalsbordet med allt som hör en julfrukost till.
Ebba var mycket nöjd att även Oggy och Häggan hade fått varsitt paket av tomten där ute på balkongen, varsin burk kattmat som Oggy strax slurpade i sig...
Vi övriga (Gabbe, Ebba, Tommy, Babbie, Madde, Saga, Vendel och Vemund) fick choklad i stora lass, så nu är vi lite lagom slöa och samtidigt sockerspeedade här hemma ;-).

Om en halvtimme kommer svärföräldrarna och Tommys syrra förbi så ska vi äta jullunch tillsammans. Nyss plingade det på dörren och utanför stod söta grannarna Y, S, D och E med en fin julkorg till oss innehållande glögg, pepparkakor, mandelmix och finchoklad. Åh, vad det värmde :-)! *Glad för våra fina grannar*

Sen hoppas vi väl att tomten tittar in nån gång runt fyrasnåret när Aladdin-asken gapar tom och Kalle Anka har tjattrat färdigt.

God Jul alla söta läsare där ute!
<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar