Styrkekram

Styrkekram

lördag 27 mars 2010

Amaronevin och fredagsmys

Igår kläckte maken och jag ett Amaronevin och satt och sippade det till en läckert tillagad middag bestående av utskuren biff, klyftpotatis, sallad av tomater, feta och gurka och så bearnaisesås i en sån där liten gullig burk.
Barnen däckade förhållandevis tidigt, framför varsin burk (inte bearnaise) och sen gick Tommy upp till grannen medan jag däckade bredvid Gabbe. Jädrar vad Amaronevinet snurrade till där, ett halvt glas så kom John Blund på en halvtimma!
Sockerkakan som vi bakade före middagen glömdes bort och vi åt varsin bit till nyttig frukost nu på lördagsmorgonen ;-)!
Sen i eftermiddag är det barnkalas på Barnkulan, då Gabbes och Ebbas kompis Jossan har 6-årskalas och imorgon är det 5-årskalas hemma hos Ebba-Li. Det är tryck i nöjeslivet nu! Måste bara hinna iväg en sväng till leksaksaffären när de öppnar och handla presenter till ovan nämnda tjejer också.

1 kommentar:

  1. Vad mysigt det lät. Det där med vinet får vänta ett par månader till eller så för min del, men sen... :D Kul med barnkalas också.. Har redan börjat fundera på Vendels kalas. Vi tänkte sikta på första helgen i maj för då kan hans gudmor vara med. :) Kram!

    SvaraRadera