Styrkekram

Styrkekram

fredag 5 mars 2010

Första veckan i mars

Då har första veckan i mars gått, ganska snabbt, förbi.
Dagarna avlöser varandra på jobbet och fritiden fylls den också av stort och av smått. Varje dag på morgonen intas den sedvanliga latten som inhandlas på Shell (eller Skäll som vi kallar det på jobbet), jag jobbar på och pauser såsom fikaraster och lunch är välkomna avbrott då man får socialisera lite mer med kollegorna och komma ut i friska luften.
Det är ju fortfarande vinter, men dagarna blir allt längre och solen strålar lite blidare varje dag.
Jag har författat en del dikter också (min favorithobby) men dem ska jag inte publicera här och nu. De är riktade till olika människor och ska läsas upp vid speciella tillfällen.
Sen så har jag ju shoppat också en del (förstås :-D)! Idag inhandlades en superläcker rouge från Lancôme för dyra pengar och paketen trillar in från budgivningar på Tradera också. Klockor, kläder, turtles, you name it!

Avrundar med en krambild på mig och Ebba. *Gooooooos!!!*

3 kommentarer:

  1. Haha, tradera måste (borde?) vara klassat som narkotika! ;-) Själv budar jag mest på lite snygga märkeskläder till Vemund och slit-och-släng-tröjor till Vendel. Hoppas verkligen att det löser sig så jag kan få den där vagnen om två veckor. *vill vill vill* ;-) Kramisar!

    SvaraRadera
  2. vilken otroligt fin bild på mamma och lilla ebba :-) /erica

    SvaraRadera
  3. Syrran: Jamen precis, eller alkolås på datorn eller nåt innan man börjar shoppa så man inte tappar omdömet. Fast det gör man ju typ ändå ;-)!

    Erica: Tack, tycker den bilden är mysig med <3!

    SvaraRadera