Styrkekram

Styrkekram

lördag 8 maj 2010

Bokmärken


Vi är en riktig pysselfamilj (mest jag och Ebba) så idag när vi hade suttit och slagit in ett par presenter till ett barnkalas som barnen skulle på så passade jag samtidigt på att pyssla lite med några gamla sommarfoton på barnen och gjorde två bokmärken. Det står "barnbarn" på och ett ska ges till farmor och farfar och ett ska ges till mormor och Bruno. Passar väl bra att ha som sidvisare i sommarböckerna, tycker jag!
:-)

4 kommentarer:

  1. Åhh, vad fiiiina!! :D Duktiga ni är o söta kids förstås.. Kramis, Syrran.

    SvaraRadera
  2. Tack!! <3 Ja, jag tycker själv att de blev sockersöta, men så är ju motiven det också ;-)! Tänk vad mycket det går att göra med scrapbooking-pyssel, blir alldeles salig!

    SvaraRadera
  3. Åh vad fina! Jag vill också pyssla! Jag och Bella pratade om att vi skulle träffas och h en pysselkväll, vi tänkte göra fotoalbum men det har väl du ett gäng? Men du kan kanske göra ngt annat? Så tar vi med köper en massa tillbehör så kan vi pyssla.... och kanske dricka lite vin....oj nu började jag drömma mig iväg ;-)

    SvaraRadera
  4. Men gud det låter jättemysigt Lina! :-) Jag har tonvis med pyssel här hemma. Återkom med tid och plats (och vinare)! I'm on!!!

    SvaraRadera