Styrkekram

Styrkekram

onsdag 12 maj 2010

På begäran


På begäran lägger jag här in en bild på blond-brun-randiga kalufsen. Sjuttonhundrafemtiokronorsklippet ;-)!
Är ganska nöjd ändå. Men inte sjuttonhundrafemtiokronorsnöjd, även om vänninnan M försökte kompensera för alla uteblivna komplimanger idag genom att ge en massa beröm, så har jag inte riktigt landat i att det kostar så pass mycket att det svider i plånboken! Men men, vi som har läst företagsekonomi vet att det är en "sunk cost". Köpt är köpt och kommer aldrig mer igen.
Syrran tyckte förresten att det var snyggt också och det är ju lite plåster på såren :-).

Imorrn händer en spännande grej go vänner! Ebba ska på casting! :-D
Nu hyser jag inga större moviestar-förhoppningar för hennes del, eftersom det är väldigt mycket "kanske" med i bilden, det är en eventuell serie som det ska castas roller till och budgeten är inte helt spikad och klar, så kanske blir det ingen serie över huvud taget. Men rollsättarna har i vilket fall mailat mig och frågat om Ebba skulle vilja provspela som ett av barnen i serien och det låter ju hur spännande som helst!
Återkommer imorgon för att uppdatera läget! Worst case scenario är ju att Ebba inte får fram ett ljud utan bara vill gosa med sin mamma hela tiden och inte får rollen, alternativt att hon provspelar briljant men produktionen går bankrutt eftersom de inte får in nog med ekonomiska medel. I vilket fall kommer det att bli spännande imorrn och Ebbas första lilla stapplande steg mot Hollywood *he he*. Eller inte.

Nu är det strax dax för bingen, kidsen och maken ligger redan och snusar, utspridda i lägenheten, efter en härlig grillning hos vännerna M och K i Östra O (här kör vi inga förkortningar inte...:-)).Känner mig extra duktig att jag till kaffet efter grillningen endast tog en liten kärleksmums (utan kokos vad de nu heter) och var inte ens sugen på en till *klappar mig själv på huvudet och nickar åt vad duktig jag är*.
Gonatt alla söta läsare och trevlig Kristi Himmelfärds-torsdag imorgon!

8 kommentarer:

 1. Super snyggt hår!!!
  Håller tummarna för lilla Ebba i morgon!
  Kram Kusin J!

  SvaraRadera
 2. Tack kussen! Massa pussar och kramar tillbaks till dig <3!
  Hälsa hem!

  SvaraRadera
 3. Som jag sa per sms: Superfint! :D

  Själv halkade jag återigen in på debatten om manligt och kvinnligt och om killar ska få ha rosa.. Gaah, jag får krupp! ;)

  Puss o kram sötis-syrran!

  SvaraRadera
 4. Tack syrran igen! <3 till dig också!
  Apropå rosa-debatten. Kika på mitt inlägg jag skrev häromdan när kidsen spexar. Båda frossar i rosa och det bekommer inte mig det minsta att den ena är kille och den andra är tjej. Rosa är fiiiint! Oavsett kön! :-)
  Kram kram!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Kommer du ihåg när du skulle få vara ett Astrid Lindgren-barn (det var i alla fall Louise Edlind som höll dig i knät på castingen) och du hade fått ett råd av syrran så när frågan kom vad du var intresserad av svarade du - Vara ifred !
  Vem vet hur läget varit annars ? Jfr Sahlene!

  SvaraRadera
 6. He he, ja eller så hade jag suttit i riksdan för vänsterpartiet. Jämför Ronja Rövardotter ;-)!

  SvaraRadera
 7. frisyren är väldigt snygg. älskar färgen :) Tummen upp från erica

  SvaraRadera
 8. Tackar för uppåtpekande tumme! :-)

  SvaraRadera