Styrkekram

Styrkekram

tisdag 11 maj 2010

Pigg och kry

Även om jag har lust att blocka somliga läsare för att de skriver muppiga kommentarer så ska jag inte göra det, utan hoppas att de någonstans i sin hjärnas innersta skrymslen och vrån, hittar någon slags iq-cell och gärna även en gnutta hyfs. Därmed tar jag ett djupt andetag, ber lite till alla heliga krafter och andas ut i ett enda långt andetag som tar med sig alla problem, bekymmer och stress ut ur kroppen. Kvar står jag, rak i ryggen och med enbart positiva tankar i huvudet (I hope).

Tidigare idag (min sista sjukdag för övrigt) lämnade jag barnen på dagis och bakade sedan i lugnt och stilla mak två sorters kakor som jag ska bjuda mitt team på på jobbet på fredag eftersom jag då är fikaansvarig. Favoriterna kladdkaka och hallonkaka blev det, två klassiker som alltid uppskattas.

Sen var jag iväg en sväng till frissan och gjorde något åt min hopplösa kalufs. Två olika nyaner (en brunaktig och en ljusblond) blev det och trimning av topparna. Tre timmar senare och 1750:- (:-o) fattigare lämnade jag salongen (jag som tyckte det var svindyrt med 480:- rouge kände mig smått bestulen på halva semesterkontot) så det är bäst för min omgivning om jag får riktigt många komplimanger för håret nu så jag känner att det var värt mina surt förvärvade slantar ;-). Nädå, men nån liten kommentar vill man nog ha. Kanske. Ja ja. Maken bara skakade på huvudet.

Nu efter min kvällsdusch ska jag göra lite hemmagjord yoga, några tricepslyft och sen känna mig riktigt pigg och kry och utvilad och redo att möta världen imorgon igen!

4 kommentarer:

 1. 1750:- :o Du skojar? :o Jag som tycker 300:- för en klippning är dyrt. Färgen köper jag ju själv.. ;) Får vi se bilder nu då? På det icke-grå. :D Kram!

  SvaraRadera
 2. Hi hi, bilder kommer! Ska bara göra en helkroppsrenovering också och total makeover i garderoben så resten av kroppen matchar mitt nya snygga burr ;-)!

  SvaraRadera
 3. Nästa gång ska du få numret till min frisör! Hon är bäst och billigare än 1750. Bella har också börjat gå dit plus alla andra som jag känner :-) hi hi

  Men jag vill dock poängtera att jag tycker du blev jättefin!! :-D

  SvaraRadera
 4. Tackar och bockar för alla komplimanger som har trillat in i efterhand :-)!
  Jag tar gärna numret till din frisör Lina, vet ju efter att ha sett din make-over att hon är superbra och dyrare än min frisör kan jag inte tänka mig att hon är heller... Bring it on!

  SvaraRadera