Styrkekram

Styrkekram

söndag 27 mars 2011

Ett axplock


Ett axplock av alla fina presenter som vi fick på födelsedagsfesten igår syns på bilden här. Tack alla söta grannar, vänner och släktingar som kom för att förgylla vår dag igår! <3
Räknade mellan tummen och pekfingret att vi var ca. 33-34 pers igår om jag inte glömde bort någon, så det var minst sagt fullt hus.

Tommy tog en tur till Nacka Forum och inhandlade Singstar-mickar samt tre olika Singstar-skivor igår (Svenska Schlager var den utan konkurrens bästa) så på sluttimmarna åkte de fram och vi krämade på för fulla muggar!

Mitt i festen blev det tydligen Earth Hour också så vi släckte ner i stort sett alla lampor och tände ljus och satt och myste i stearinlågornas sken.

Idag har det inte helt oväntat blivit en slappardag, vi har bott framför tv-apparaterna (och kiknat av skratt framför dårarna i Jackass, tredje filmen), sjungit några till vändor "Fångad av en stormvind" (på kidsens allmänna begäran) och drönat och pillat oss i naveln.
Både jag och Gabbe har blivit lite småförkylda, så vi får se om vi är taggade för skola och jobb imorrn, eller om vi behöver någon extra vilodag...

Om någon orkar få ändan ur (läs Tommy) kanske han får åka iväg och hämta ett Lundby dockskåp som vi och Ebba har hittat på Blocket också. Det får bli en tidig födelsedagspresent till henne och som belöning för att hon var så duktig och fick rollen i chips-reklamen förut (även om hon vägrade att spela den när det väl gällde, men men...) 8-).

Snart dax att värma lite tacos-rester från gårdagen också så kanske vi blir människor igen när kvällen lider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar