Styrkekram

Styrkekram

söndag 20 mars 2011

Körslaget

Söta M på jobbet hade två fribiljetter till "Körslaget" ikväll som jag fick och då min mamma fick förhinder fick jag lite hastigt och lustigt ringa runt till vännerna ikväll och hos S fick jag napp! :-)

Alltså begav vi oss till Frihamnen och stod och frös som ett par duvor på Stockholms central en ruggig vinterdag, innan vi kom fram i kön, visade fram biljetterna och kunde trippa in i Magasin 7. Sen var det förvisso köer överallt, inte minst till baja-majorna utanför, men det fick det vara värt, för dem ville jag gärna besöka innan tvåtimmarsföreställningen satte igång.

Mest av en slump bestämde vi oss för att hålla på Lisa Miskovsky och hamnade alltså i Team Umeå.
På superbra plats prick i mitten satt vi sedan och viftade med ett förtryckt Team Umeå-papper och tjoade och tjimmade. Och vårt lag kom faktiskt trea av sju olika körer i antal röster. Inte illa pinkat!

Vid pauserna varvade vi egenkomponerade danser med lite pausgymnastik som vi brukar köra på jobbet och en studiman kom fram till oss och var väldigt imponerad :-)!
S mådde inte så bra av studiolamporna dock (tror jag det var) så vi hoppade utgång efteråt.

Jag hade i alla fall sammanfattningsvis en väldigt trevlig födelsedag, även om den inledningsvis var väldigt slapp (låg mest och slappade hemma och fick vackra födelsedagssånger sjungna i öronen) och avslutningsvis var väldigt stressig (med ändrade planer och allting och farande hit och dit).

Hursomhelst har jag nu uppnått den respektingivande åldern 32 (även om jag intalar mig att jag inte är en dag över 25) och får väl samla in lite fjortispoäng för att kompensera ;-). Fick ett mess i morse av pappa att jag är halvvägs till 64 nu... ja, det känns ju upplyftande!

2 kommentarer:

  1. Grattis på födelsedagen i efterskott. kram erica

    SvaraRadera
  2. Visst är hon duktig att tecka lilla Ebba!
    Jag tycker att hon har fått fram era respektive karaktärer väldigt bra.
    Pappa

    SvaraRadera