Styrkekram

Styrkekram

tisdag 29 mars 2011

Gratis är gott

Detta mörka ljuva kaffe från Gevalia *reklam reklam* medföljde dagens Amelia som damp ner i brevlådan alldeles nyss. Gratis är gott heter det ju och när nu maken och kidsen är hemma (så nyinköpt mjölk finns i kylskåpet) så puttrar det så hemtrevligt i kaffebryggaren.


Och för att inget sällan kommer ensamt så damp det ner fem dvd-filmer i brevlådan idag också för det angenäma priset 29:- styck. En actionrulle följde också med gratis (är den så dålig?) så totalt bidde det tre barnfilmer och tre vuxenfilmer som vi ska avnjuta med popcorn och chirre och dirre vid tillfälle när vi är på myshumör och friska och krya hela bunten.


Sen måste jag ju avrunda bildkavalkaden med att lägga upp bild på våra nya Singstar-mickar och tre nyinköpta skivor som vi skrålade till i helgen. Musik är meningen med livet, så är det ju bara! :-)

2 kommentarer:

  1. Åh, de Sing Star-skivorna vill jag också ha! :D Kaffet smakade mest gammal fimp tyckte jag och P sa att det var en blandning mellan nikotin och gammal kaffesump.. inget vi kommer att lägga pengar på i butik mao. ;)

    Kramar!!

    SvaraRadera
  2. Du kanske hade näsan för nära munnen syrran? ;-) Nä, men jag tyckte faktiskt att kaffet var jättegott. Där ser man, smaken är som baken!

    SvaraRadera