Styrkekram

Styrkekram

söndag 28 augusti 2011

Läxdax

Sitter med min stora ettaluttare och hjälper honom med hans första läxa. Han ska rita ord med bokstaven "O" i sig inuti en stor ringlande orm. Orden "orm", "ost" och "Oggy" har han ritat som små gubbar och plitat dit orden under med "O" understruket.
Ebba sitter naturligtvis som en liten härmapa och gör exakt likadant på ett eget papper. Fast hon dekorerar lite mer med guld på, prinsessig som hon är :-)!

För några timmar sedan var det ett himlans dunder och brak här utanför. Blixten slog ner och några minuter senare hörde vi sirener av brandkåren eller om det var en ambulans. Vi får hålla tummarna att ingen blev allvarligt skadad. En liten stund senare pep mobilen att Gabbes fotbollsträning var inställd och det var ju lite skönt att inte behöva skicka ut honom i det ovädret.

Kaffet står och puttrar här bredvid och Tommy är iväg på en liten inspektionsrunda med en annan styrelsemedlem och kikar på utemiljön här i området, vad som kan tänkas behövas åtgärdas härnäst.

Tror jag ska vispa till lite mjölkskum nu och sätta mig en stund på balkongen igen med en kopp kaffe och se på molnen som skingrar sig på den uppklarnande himlen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar