Styrkekram

Styrkekram

lördag 5 november 2011

Fullspäckat schema

Idag har det varit full rulle från start till mål... Det började med tidig fotbollsträning för Gabbe och hans fotbollslag. Det var lite Halloween-tema, så de som ville fick vara utklädda. Gabbe sprang runt i sin Spiderman-mundering och bolltrollade så gott kan kunde. Efter träningen var det fika för allihop, både barn, syskon och föräldrar. Någon hade bakat bullar, det var pepparkakor och jordgubbar och föräldrarna hade ombetts att ta med eget kaffe.

Efter Halloween-fika-fotbollsträningen var det så raka vägen hem, ner i badbaljan för att bli fin och sen var det kalas på tidig eftermiddag. Det var dagis/grann-kompisen D som fyllde 5 och Gabbe och Ebba röjde runt med 17 andra barn, blev sockerspeedade på tårta och saft och hade sen glada lekar med ballongfigurer. Det var en tjej som kom dit och läste "ballong-saga" och så blåste hon upp ballongfigurer allt eftersom. Gabbe fick ett ballongsvärd och Ebba fick en fin lila och grön ballongblomma.

Nu på eftermiddagen har vi mest chillat hemma. Jag tog i alla fall en liten joggingrunda, dusch på det och så lite påfyllning av kolhydrater i form av chips och popcorn. Nu tänkte jag ställa mig och vispa mjölkskum och så ta en liten kaffe till det och kanske sätta på en film.
Utifrån vardagsrummet hörs barnprogram på Disney Channel som går varm från morgon till kväll och alldeles nyss flög ytterdörren igen för att Ebba och Tommy skulle ta en tur ner till centrum för att handla lördagsmys och lite mat.
Rätt soft!

Ha en supertrevlig helg alla läsare!
:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar