Styrkekram

Styrkekram

söndag 4 april 2010

Bildparad från påskenNu lade jag upp en sån himlans massa bilder från påsken hemma hos mamma i Sumpan, så det blir nästan omöjligt att kommentera dem allihop. Vi kan väl nöja oss med att konstatera att vi hade det mysigt som vanligt och det var mycket intag av både mat, frukt och påskägg. Dignande påskbord var uppdukat med prinskorvar, köttbullar, lax, sill, rödbetssallad, påskmust, påsköl, bröd, ost och sallad. Vi åt med god aptit och jäste på alla bredder och efter maten (trerätters) så blev det påskäggsjakt. Kidsen fick två ägg vardera (både från mormor och låtsasmorfar och från mig och Tommy) och jag fick ett ägg fyllt till bredden med favvisgodiset Maltesers!! :-D
Jag fick en lattevisp från mamma och vi gjorde mumsiga latte som vi drack till allt det påskgoda. Vi var även ute i friska luften och kände av mer av vårvärmen som hade kommit även till blå linjen och Sumpan och barnen fick springa av sig i lekparken. En lyckad påsk på alla sätt och vis!

4 kommentarer:

 1. Vad skoj att du vill vara med i min GiveAway. Och wow vilket påskfirande ni haft. Min sambo är alltid iväg över påskhelgen så jag är så van vid att "fira" själv. Och då blir det tyvärr inte så mycket firande. Men får väl ta mig i kragen nu när barnen börjar komma upp i åldrarna.

  SvaraRadera
 2. Ja, åker vi över till mamma blir det alltid överdådigt på alla sätt och vis. Hon är väldigt traditionsbunden, vilket jag uppskattar, då både jag och maken kan vara si och så med att pynta och laga mat och ställa till kalas vid högtider. Enda gångarna vi lägger manken till ordentligt är vid jul och kidsens födelsedagar.
  Nu lyckades jag länka till din sida "på riktigt" också KroKKoFin (man lär sig något nytt varje dag) och så gissade jag på en jämn och bra tidpunkt när din trea kanske tittar ut också. :-)
  Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder syrran!!! :D Synd att vi inte kunde vara med, men när mamma får en herrgård i Sandhamn, dååå.. ;)

  SvaraRadera
 4. Jamen precis syrran, hon måste bara vinna sisådär 20-30 mille på lotto först, lätt kirrat! ;-)

  SvaraRadera