Styrkekram

Styrkekram

torsdag 1 april 2010

Två påskkärringar på väg till Blåkulla

Duttade som jag skrev tidigare rött på kidsens kinder och prickade dit lite fräknar också. Fina som tusan blev de! Dock var det bara de som hade full mundering och smink när vi kom till dagis så Ebba rafsade kvickt av sig förkläde och sjal och gick och gömde sig i en vrå. Tänk vad grupptryck spelar in på de små :-/!
De hade tydligen haft någon höna Agda som hade spelat teater för dem också och så hade de firat påsk för fulla muggar! Det känns ju bra när vi inte orkar pyssla så mycket påsk själva här hemma, vi hinner inte så mycket på vardagarna när långa resvägar och heltidsjobb slukar vår tid.
På jobbet idag busade jag lite i alla fall genom att hitta på ett aprilskämt som chefen distribuerade vidare till gruppen. Det handlade om att 2010 är "Ungomens år" och att vårt företag för att värva unga talanger lockar med en extra semesterdag per år för medarbetare under 30. Har man fyllt 30 kan man dock göra ett enkelt test hos chefen för att se om man är ungdomlig ändå ;-)! He he. Tror ingen köpte det...
Efter jobbet tog jag en vända till en godisaffär och handlade en massa easter candy och egg att fylla upp det i. Skriver engelska här också för det är så vi pratar när kidsen är i närheten. Don´t tell anyone that Happy Meal kan beställas enligt tallriksmodellen typ...
Nedan mina små gullegrisar vid hämtningsdax vid 15-snåret.Om en halvtimme tänkte vi hänka på grannarna ut på gården och grilla korv också i det begynnande vårvädret. Nu börjar den varma årstiden.
*Härligt!*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar