Styrkekram

Styrkekram

fredag 30 april 2010

Valborg

Regnet droppade ner från skyn denna Valborg som avrundar det första decenniet det andra millenniet. Vi var dock en tapper skara grannar (ca. 10 vuxna och dito många barn) som samlades för grillning på gården. Eftersom regnet blötte ner den först tilltänkta grillplatsen förflyttade vi oss till ett lusthus ett par gårdar upp på gatan och satt där och puttrade och kuttrade. Barnen lajade runt omkring och hoppade ibland in till oss för att ta en tugga på någon köttbulle eller majskolv. Mental minneslapp till oss själva att göra ett köttbullespett till Ebba nästa gång vi grillar, hon tog inte en enda tugga av vår utmärkta oxfilé och fyllde upp det mesta av magutrymmet med baguette och chips.
Vid halv åtta-snåret begav vi oss vidare till den lokala brasan nere vid en närliggande sjö och där hängde vi ett par timmar, till eldens sprakande och värmande lågor.
Väl hemkomna igen däckade Ebba nästan omedelbart på golvet i sitt rum och Häggan välkomnade mig genom att hoppa upp i mitt knä och där har hon legat parkerad en sisådär tjugo minuter nu.
Nedan lite bilder från dagens tillgivenheter. (OBS! Jag lägger mestadels upp bilder endast på närmaste familjen eftersom jag inte vet om alla som jag tar kort på titt som tätt vill ligga ute till allmänt beskådande på min blogg ;-)!)1 kommentar:

  1. Najjs! Vi var och kollade majbrasa i Roma, medan Vendel-vandalen sprang runt och kastade kottar. ;) Kram!

    SvaraRadera