Styrkekram

Styrkekram

fredag 2 april 2010

Mateusfat och påskägg

Igår körde vi lite grillning på gården med grannarna, Ebba hade cykelpremiär för i vår på grusiga gångvägar och fick många gånger ge upp när tramporna gick runt av sig själva och inte hjulen fick fäste.
Det var huttrande kallt på utebänkarna men vi hade med oss ett gäng sittunderlag så vi höll bakarna hyfsat varma i alla fall. Så satt vi där ute i den första begynnande april-våren och grillade hot dogs och kläckte några drickor och satte i oss. Därefter gick vi upp till Dannelie som vi kallar dem och såg på hockey där uppe och kidsen lajade runt.
Idag fick vi celebert besök av barnens faster, som kom och åt en gedigen trerättersmiddag hemma hos oss, bestående av förrätt toast skagen, ugnsbakad fläskfilé med potatisgratäng till huvudrätt och så yoghurt till efterrätt. Vi tjuvstartade påskäggsätandet idag också så en hel del godis stoppade vi i oss också. Som lite försenad födelsedagspresent till mig och maken hade Maria med sig ett vackert Mateusfat som vi genast lade upp frukt på. Nedan bild på fruktfat och påskägg. Efter den mättande middagen såg vi "Talang" med Sveriges svar på Paul Potts *fick tårar i ögonen* och därpå ännu en del av succéserien "Solsidan" *med Ebba i öronen hela tiden: Mamma, sluta skratta*. Imorrn blir det åka till Babbie för fortsatt påskfirande. Fatta vi kommer rulla hem efter alla sötsaker och prinskorvar vi kommer sätta i oss.
*Burp!*

*Nyttigt och gott*
*Mindre nyttigt, men farligt gott*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar