Styrkekram

Styrkekram

lördag 1 maj 2010

Pyssel och presenter

I och med att Valborgsmässofirandet var relativt lugnt för vår del igår var vi förhållandevis pigga och utvilade idag, på första majs morgon.
Gabbe var iväg med sin pappa på fotbollsträning och sen följde kompisen E med Gabbe hem och lekte en stund. Nu är alla grabbarna hemma hos E istället och jag och Ebba har haft lite mysig tjejeftermiddag här hemma där vi har suttit och pysslat grattiskort till ett par grabbar som har bemärkelsedagar nu framöver. Dels är det en kille, P, på Gabbes dagis som har femårskalas och så är det kussen V som fyller fyra. Han är bara en månad äldre än Ebba så vi är glada att kussarna har kunnat följas åt i sin uppväxt och utveckling, där de ju många gånger är i samma stadier. Nu är det trots som gäller, på flera håll, vilket minst sagt kan vara enerverande ;-). Men det är skönt att veta att vi är många som sitter i samma båt!

Här ritar Ebba grattiskortet till dagiskompisen P till kalaset imorgon.

Ebba ligger nöjd bakom de fina presenterna som P och V ska få.

4 kommentarer:

  1. Gulligt hördu. Såg ni Kvarteret Skatan i ettan i kväll ? där Lattemamman blir ett pangnummer...

    SvaraRadera
  2. Har missat Kvarteret Skatan helt. Men figurerar mitt alter ego där kanske man ska ta sig en titt ;-)!

    SvaraRadera
  3. Råkade deleta pappas inlägg. Det var detta:

    Det var deras 1, 5 timmars show från Berns som sändes. Korv - t ex god fläskkorv - koka upp vatten i kastrull. Stick litet hål i korvskinnen med t ex en strumpsticka. Låt kokputtra på 5ans värme t ex i säg tolv minuter under lock. Lyft av nan korvskinnet spruckit helt. Bonne appetite!

    SvaraRadera
  4. Låter som deras lattemamma och den här lattemamman har gemensamma matlagningstalanger ;-)!

    SvaraRadera