Styrkekram

Styrkekram

onsdag 28 juli 2010

MuffinbakSom så många andra sjukdagar har jag passat på att baka lite. Den här gången satsade vi på kladdkakemuffins för att så småningom överlämna i en liten presentkorg till Gabbes dagis som tack för den här tiden. Tänkte scrappa ihop ett litet fint personligt kort också så att vi verkligen visar vår tacksamhet.

Ebbas irriterade stick under ögat var vi till doktorn med. Hon (doktorn alltså) tyckte inte att det verkade vara någon fara. Om det blev värre skulle vi komma tillbaka, men fick inte med oss nåot annat därifrån än en Lille Skutt-stickers som Ebba var mäkta stolt över! :-)

Apropå det förresten, jag läste i senaste Amelia att den första serie-gay-bebisen har skapats. I senaste numret av Bamse har tydligen Lille Skutts bror med sin manlige vän fått en mini-kanin.
Hi hi.
Lägger in en liten artikel om det här under.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att det inte verkade vara någon fara med Ebbas öga! Kladdkakemuffins låter smarr! Vi får väl vänta ett par år innan vi bjuder personalen på dagis.. Har inte köpt nåt till varken sommar eller vinter än, men när han slutar får vi väl bjuda till lite. ;) Måste köpa det numret av Bamse btw. Hur cool som helst ju!! :D

    SvaraRadera