Styrkekram

Styrkekram

söndag 11 juli 2010

Dopp i det blå

Drygt fyra timmar tillbringade vi idag vid den lokala badplatsen. Hela familjen packade ihop oss och gav oss iväg med ett gäng badsugna grannar, sen låg vi där och stekte oss i det strålande solskenet, varvat med ett antal dopp i det blå.
Nyfikna ankor kom fram och och hälsade på oss, likaså simmade små fiskar omkring i det grunda vattnet och stördes inte nämnvärt av vår närvaro.

Något som är glädjande är att den forna badkrukan Gabbe nu är en riktig vattenvän och han badade i stort sett konstant från vår entré vid badplatsen tills det var dags att gå hem, endast med avbrott av mat och dryckespaus.

Efter en mycket lyckad dag på stranden återvände vi hem och gick sedan ut och satte oss i gröngräset utanför huset nere vid tennisplan. Där fortsatte vi samkvämet med grannarna i grillkorvarnas os. De stora barnen (läs alla männen) körde tennismatcher så gummit rök under sulorna på dem. De små barnen sprang fram och tillbaka under duscharna och svalkade sig i den tryckande värmen.

Nu tar vi igen oss här hemma framför dumburkarna (som vanligt) och om en liten stund snörar jag på joggingskorna och kör en vända i spåret här utanför. Känns så skönt när adrenalinet pumpar runt i kroppen och man kan rensa hjärnan i den ljumma kvällsluften, alltmedan flugorna surrar och solen går ner bakom hustaken.

1 kommentar:

  1. Vad kul att du joggar syrran! Jag tänkte börja jag också, men då får det banne mig vara svalare än så här i luften. ;)

    SvaraRadera