Styrkekram

Styrkekram

söndag 23 oktober 2011

Pick-nick i höstsolen

Är det något som har varit bristvara den här helgen så är det frisk luft och naturupplevelser.
Dags att råda bot!

Sagt och gjort. När maken hade vinkat av oss och begett sig iväg till sitt helgjobb på Globen, tog vi fram pick-nick-korgen och packade ner lite smått och gott: saft, kaffe, köttbullar, gurkstavar, paprikaskivor, yoghurt, servetter, chokladbollar och pick-nick-filten. Så begav vi oss ut på en liten promenad till den närliggande parkleken, där träfigurer håller i lekställningar och där det finns många fina grönområden att slå sig ner på och inta fika.

När kidsen hade lajat runt en stund högg vi in på pick-nicken och så satt vi där och andades frisk luft och tittade på de klara höstfärgerna på träd och på buskar. På något sätt blir även himlen klarare när kylan sveper in över landet och det är häftigt att se alla färgkontrasterna som skapas.
Sen körde vi ett parti Fia med knuff på pick-nick-filten (utan tärning, det gick sådär) och så chillade vi en stund innan vi åter begav oss hemåt.
En mysig avslutning på helgen.

Imorrn blir det jobbarmåndag igen och tro't eller ej, men jag längtar faktiskt lite, efter gamla inkörda rutiner och att få träffa folk igen...






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar